Solitaire Freecell

Solitaire Freecell este unul dintre cele mai populare jocuri de cărți pentru iubitorii de jocuri de cărți. Acest joc este ușor de găsit pe PC-urile sau calculatoarele Microsoft. Chiar și așa, acest joc a fost inclus în sistemul de operare Windows începând cu anul 1995. Să aruncăm o privire la detaliile jocului mai jos.

Despre Solitaire Freecell

Solitaire Freecell este un joc de cărți care poate fi jucat de un singur jucător sau solitaire. Jocul folosește un pachet de 52 de cărți. Elementele jocului de cărți includ patru celule deschise, șapte pachete deschise și un pachet închis. Jucătorul poate alege să joace o versiune în care extrage o carte sau trei cărți. Există mai multe variante diferite ale jocului, toate având aceeași regulă de bază. Acest joc a fost inclus în sistemul de operare Windows începând cu anul 1995 și până în prezent.

Cum să joci Solitaire Freecell?

Sunt mai multe etape pe care trebuie să le urmezi pentru a juca jocul de cărți Solitaire Freecell. În primul rând, verifică cărțile deschise de pe cele șapte pachete. Poți muta doar o carte care poate fi numărată în jos. De exemplu, dacă vezi o carte cu inimă 7 și o carte cu romb 8, înseamnă că poți muta cartea cu inimă 7 peste cea cu romb 8. În al doilea rând, dacă nu mai sunt cărți pe care le poți lua de pe pachetele deschise, poți face clic pe pachetul de cărți închise pentru a extrage cărți noi. Vei extrage o carte dacă alegi metoda de extragere a unei cărți, în timp ce vei extrage 3 cărți dacă alegi metoda de extragere a trei cărți. În al treilea rând, în timp ce te concentrezi pe crearea tableelor bazate pe regula primei etape, poți gândi și cum să sortezi cărțile în pachetele goale. Poți începe să pui cărțile de la As, 2, 3, 4, până la regi. Așadar, partea de sus a pachetului este ocupată de cartea regelui. În această etapă, trebuie să sortezi cărțile în funcție de același simbol.

Câștig și pierdere în Solitaire Freecell

Deci, când vei câștiga sau pierde jocul de cărți Freecell? Vei câștiga jocul dacă reușești să sortezi toate cărțile în cele 4 pachete goale. În același timp, vei deschide și toate cărțile de pe pachetul de cărți închise și le vei sorta pe cele de pe cele 7 pachete. Vei vedea un final interesant dacă cărțile de pe cele 7 pachete și pachetul de cărți închise sunt goale pentru că toate acestea au fost sortate pe cele 4 pachete de cărți. Pe de altă parte, vei pierde dacă nu mai poți face mutări. Poți încerca să câștigi obținând un scor cât mai mare și cât mai rapid posibil.

Back to Top