Spider Solitaire

Cine nu cunoaște solitaire-ul păianjen? Acest joc are o mare popularitate, având numeroși fani în întreaga lume. De la adolescenți la adulți, foarte puțini aleg să nu joace acest joc de solitaire. Răbdarea este cheia pentru a câștiga jocul. Cu toate acestea, există și alte lucruri pe care trebuie să le știi pentru a obține cele mai mari puncte din joc. Verifică detaliile de mai jos.

Cum să joci Spider Solitaire

Când deschizi pentru prima dată acest joc de Spider Solitaire, vei primi 10 pachete de cărți, fiecare conținând 5 cărți în fiecare pachet. Patru cărți din fiecare pachet sunt așezate cu fața în jos, în timp ce cărțile de sus sunt deschise și cu fața în sus. Aceste cărți cu fața în sus pot fi mutate împreună cu toate cărțile cu fața în sus de sub ele într-o secvență crescătoare și de aceeași culoare.

Poți dezintegra secvența cărților cu fața în sus. De exemplu, dacă ai un pachet de cărți care conține 3, 4, 5 și 6. Poți muta doar cărțile de la 5 la 3 ca o unitate în alte pachete dacă este necesar. Cu toate acestea, nu poți muta 6 fără să îndepărtezi 3, 4 și 5. Dacă dorești să îndepărtezi toate cărțile cu fața în sus de la 6 la 3, cărțile cu fața în jos se vor deschide automat și vor deveni disponibile pentru utilizare.

Cărțile mobile pot fi plasate în spațiul disponibil sau pe cărțile de rang superior din unitatea de jos, în ciuda diferitelor culori sau simboluri. De exemplu, dacă ai o unitate de cărți cu J ca și cartea de jos, atunci poți muta unitatea către orice damă. Totuși, regele poate fi mutat doar în spațiul disponibil. Dacă nu mai există posibilitate de mutare, poți trata cu încă o rând de zece cărți cu fața în sus. Pentru a face acest lucru, însă, trebuie să umpli toate spațiile disponibile. Pentru a evita blocarea jocului rapid, încearcă să asamblezi cărți în același simbol, dacă este posibil.

Variațiile Spider Solitaire

Spider Solitaire are dificultăți variate, începând de la ușor până la dificil. Cu cât joci la un nivel mai dificil, cu atât poți câștiga mai multe puncte în joc. La nivelul ușor, cărțile sunt toate de pică. La nivelul mediu, se joacă cu două simboluri (pică și inimă). Între timp, la cel mai dificil nivel, sunt implicate patru simboluri din două pachete de cărți.

Poți uita de timp în timp ce joci acest joc. Deoarece există un obiectiv clar în acest joc, oricine poate participa cu ușurință la excitare. Cu toate acestea, pentru a găsi cel mai mare provocare în Spider Solitaire, trebuie să mergi la cel mai dificil nivel.

Back to Top