Solitaire Clasic (Klondike)

Solitaire Clasic (Klondike) este unul dintre noile jocuri publicate inițial de Microsoft. Ei bine, jocul este nou, dar termenul Klondike însuși se referă la ceva vechi. Klondike ca joc este cunoscut în anii 1900, când minerii din Alaska își plăceau să joace acest joc în timpul liber. Deci, cum să joci Solitaire Clasic (Klondike)? Este într-adevăr același joc ca cel vechi jucat de acei mineri? Iată pașii pentru a juca jocul.

Cum să joci Solitaire Clasic (Klondike)

Așezarea cărților Corect

Jocul Klondike nu este foarte dificil de învățat de fapt. Chiar dacă nu ai mai jucat niciodată jocul înainte, poți găsi ușor să-l înțelegi doar uitându-te la altcineva care îl joacă în fața ta. Cu toate acestea, capacitatea de a juca jocul nu înseamnă întotdeauna că îl vei câștiga mereu. Da, jucând împotriva computerului este adesea mai frustrant decât având o altă persoană ca adversar.

În primul rând, poți începe totul prin a așeza o carte pe masă. Apoi, poți pune celelalte 6 cărți cu fața în jos. Una dintre cele șase cărți menționate mai sus, în principal prima, este apoi pusă împreună cu o carte cu fața în sus. Adaugă continuu o carte cu fața în jos pentru a forma o coloană până când toate cărțile sunt deschise sau cu fața în sus.

Dacă urmezi instrucțiunile corecte, ar trebui să ai șapte cărți. Să nu uităm, trebuie să verifici și că ai un total de 24 de cărți în mână. Sigur, aceste cărți sunt cele care urmează să fie jucate.

Cărți de As

În al doilea rând, ceea ce trebuie să faci este să așezi toate cărțile pe cele 4 cărți de As diferite. Cărțile pot apărea oricând și trebuie să faci 4 cărți în ordine de la As la Rege. Când te uiți la ele, pune-le pe marginea celorlalte cărți și începe să adaugi alta. Asigură-te că te uiți că fiecare coloană trebuie să fie aceeași în ceea ce privește tipul și culoarea.

Deschiderea Cărților cu Fața în Jos

Dacă folosești cărți cu fața în sus, înseamnă că poți deschide cărți cu fața în jos. La fel ca în celelalte jocuri Solitaire, dacă reușești să deschizi cartea de jos, poți deschide o nouă bază punând acolo regele.

Poți muta, de asemenea, ordinea cărților de la o bază la alta și nu depinde de lungimea ordinii. Între timp, pentru a folosi cărțile din mână, ia cele 3 cărți de sus și apoi le pune cu fața în jos. Amintește-ți că poți folosi doar cea mai mare carte. Sigur, dacă ai folosit-o, poți folosi o altă carte chiar sub ea. Când se termină, ia toate cărțile și începe din nou.

Solitaire Clasic (Klondike) este una dintre cele mai populare serii Solitaire și este jucat pe scară largă. Îți dorim distracție plăcută în timpul liber!

Back to Top