Solitaire Pyramid

Poți juca mai multe jocuri de cărți și una dintre ele este Solitaire Pyramid. Acesta este, de asemenea, un joc distractiv de cărți, la fel ca și Solitaire Freecell. Diferența este că trebuie să gestionezi tabloul sau pachetul în formă de piramidă în loc de o linie dreaptă. Citește detaliile de mai jos înainte de a juca acest joc de cărți.

Despre Solitaire Pyramid

Solitaire Pyramid este un joc de cărți în care jucătorul formează o piramidă din 28 de cărți. Obiectivul este să elimini toate cărțile din piramidă. Modalitatea de a elimina cărțile este să elimini o pereche de cărți care au o valoare de 13. De exemplu, poți elimina o carte cu inima 8 și o carte cu inima 5, deoarece totalul este 13. Dacă nu există nicio carte de eliminat pe piramidă, poți deschide o carte din pachetul de cărți închis și să găsești perechea.

Cum să Joci Solitaire Pyramid?

Acest joc de cărți folosește un pachet standard de 52 de cărți. După amestecarea cărților, poți crea o piramidă din cărți. Începe prin a deschide o carte ca vârful piramidei. Deschide alte două cărți și pune-le sub prima carte și așa mai departe, până vezi o piramidă. Piramida folosește doar 28 de cărți. Pune restul cărților la îndemână pentru că încă le vei folosi. Al doilea pas este să găsești o pereche de cărți unde valoarea este 13 din primul rând. Al treilea pas, elimină cărțile și găsește alte cărți cu aceeași valoare și continuă până când toate cărțile sunt eliminate. Dacă nu poți găsi cărțile pe piramidă, deschide restul cărților din pachetul de cărți închis.

Regulile Solitaire Pyramid

Trebuie să înțelegi regulile înainte de a juca Solitaire Pyramid. Regula se referă la valoarea cărților. Numărul de pe cărți este valoarea cărții în sine. Deci, cum este cu o carte specifică, cum ar fi AS-ul, Regele, Regina și Valetul? Valoarea AS-ului este 1, în timp ce valoarea Valetului este 11 și a Reginei este 12. Cartea de Rege are o valoare de 13. Mai mult, dacă deschizi pachetul de cărți închis și găsești o pereche de cărți cu valoarea de 13, le poți elimina și pe acestea. Poți elimina doar cărțile deschise. Dacă cărțile sunt închise de alte cărți, înseamnă că nu le poți elimina încă, chiar dacă găsești perechea.

Cum să Câștigi în Solitaire Pyramid

Trebuie să elimini toate cărțile, fie din jocul de cărți Solitaire Piramidală, fie din pachetul de cărți închis. Dacă poți face asta, câștigi jocul. Dacă nu mai poți elimina alte perechi de cărți, poți restarta jocul și vei pierde.

Back to Top